V košarici ni izdelkov.

V glavnih vlogah:

Kako se je vse začelo?

Kot majhni deklici, sva si dali »mezinčka«, da bova enkrat, nekoč in nekje, nekaj počeli skupaj, da bova to počeli s srcem in da bova v tem tudi uspeli.

Kot majhni deklici, sva si dali »mezinčka«, da bova enkrat, nekoč in nekje, nekaj počeli skupaj, da bova to počeli s srcem in da bova v tem tudi uspeli.

Ko sta se najina fantka začela spoznavati s prvimi žličkami hrane, sva jima pripravljali domače, enostavne, a zdrave obroke, ki niso vsebovali dodatnega sladkorja in drugih nepotrebnih sestavin. Ko pa je prišlo poletje in so fantkoma začeli izraščati prvi zobki, sva prišli na idejo o zamrznjenih sadnih palčkah, s katerimi sva jima lajšali bolečine in vnetje ob izraščanju. In tako so začeli nastali prvi poizkusi La Popsik.

Domači sadni zamrznjeni deserti so postali pravi hit najinih domov. Iz zamrzovalne skrinje so izginjali hitreje, kot so vanjo prihajali. In takrat sva začutili, da so sadni zamrznjeni deserti, brez dodanega sladkorja, tista ideja, v katero je vredno vlagati energijo in najin čas. In začeli sva pisati zgodbo La Popsi.

Vrednost najine ideje in kakovost izdelkov so leta 2018 prepoznali tudi v projektu Štartaj, Slovenija! Postali sva del ekipe podjetnikov, ki verjame v sanje, v uspeh. Z ogromnim izzivom, pozimi predstaviti sadne zamrznjene deserte, sva stopili v projekt in dokazali, da se vse da, le verjeti moraš vase. Vi ste naju slišali, La Popsi izdelki pa so vas prepričali, da ste naju podprli znova in znova. La Popsi je postal Hit produkt leta 2018.

Z jasnim ciljem, da bova ustvarili mednarodno priznano blagovno znamko in sadne deserte, ki si jih lahko privošči vsak izmed nas, sva nadaljevali najino zgodbo. La Popsi družini so se pridružili La Popsi BonBoni, La Popsi Sorbeti in La Popsi Moon Meltsi, ki iih lahko najdete po celi Sloveniji in tudi v tujini.