V košarici ni izdelkov.

Vprašanja in odgovori

Enostavno. V spletni trgovini (link do speltne trgovine) si izbereš kaj želiš, vpišeš svoje podatke in v roku nekaj dni ti izbrane izdelke pripeljemo na dom.

Ne bo. Oblubiva, saj sva to res dobro naštudirali. La Popsi do tvojega doma potuje v posebni termobox izolirni škatli, ki jo dodatno napolnimo z ledom. Izolirna škatla odlično vzdržuje temperaturo, zato si lahko brez skrbi, da se sladoledi na poti ne stopijo.

Jaaaa. Slovenija je tako čudovita, da bi bilo škoda, da ne bi obiskali prav vsak kotiček.

Imamo. Če jih želiš ujeti, se prijavi na najino mailing listo in že kmalu prejmeš kodo za prvi popust.

La Popsi izdelke najdeš v vseh trgovinah Spar in Interspar, kupiš jih lahko tudi v številnih drugih specializiranih trgovinah, lokalih in barih. Lahko pa jih naročiš tudi preko spleta (hiper link do spletne trgovine) in pripeljemo ti jih na dom.

Verjemi vase, tudi, ko drugi vate podvomijo.

Če imaš težave z glutenom ali se ga v prehrani izogobaš te bo to sedaj razveselilo. Vsi La Popsi izdelki so narejeni iz sestavin, ki glutena ne vsebujejo. Wuhuuu.

Za vegane so primerni vsi izdelki, razen La Popsi Pasijonka in La Popsi Pomaranča, saj imata dodan med ter Moon Meltsi, katerim je dodano mleko.

SADJEEEE. Sadje v vseh oblikah, okusih in teksturah je zveda najinih izdlekov. Izdelki La Popsi pa ne vsebujejo belega sladkorja, so brez glutena, brez konzervansov, umetnih ojačevalcev okusa in so brez barvil.

Zaradi posebnega, hitrega zamrozavanja, ki traja le 5 minut. A s tem postopkom ne ohranimo samo okusa, ohranijo se tudi vsi vitamini in minerali sadja. TOP.

To so kristali zamrznjene vode. Do kristalizacije pa pride zaradi menjave temperature. Ko so sladoledi nekaj časa na toplem, se na njih naredi kondenz. Ko jih daš nazaj v zamrzovlano skrinjo, te kapljice ponovno zamrznejo in nastanejo kristalčki. Enostavna rešitev? La Popsi spereš pod vodo in uživaš kot ponavadi.

To je poseben postopek obdelave hrane, postopek sušenja z zamrzovanjem (freeze drying). S tem procesom iz svežega sadja, odstranimo samo vodo. Vsi vitamini in minerali, torej najbolj hranljive in dragocene sestavine pa se seveda ohranijo. S procesom liofilizacije nastanejo naši prigrizki za najmljaše Moon Meltsi.